7 načina kako pokazati više poštovanja prema profesionalnim vozačima

Objavljeno:

Vozači kamiona obično rade duže nego ostali radnici.
Postoje neke stvari koje možemo učiniti kako bismo profesionalnim vozačima olakšali život dok su na putu i pokazali im da nam je važno ono što rade.

  1. Poštujte njihovo vrijeme

Vozači kamiona su vezani rokovima. Vrijeme je za njih dragocjeno, a duže kašnjenje može značiti da će provesti još jednu noć u kabini kamiona umjesto da budu kod kuće s obitelji.

Naravno, može se dogoditi da se to ne može kontrolirati, poput prometnih gužvi, ali se vrijeme može uštedjeti u područjima kao što su istovar i utovar tereta. Kao i svima nama ostalima – vrijeme je vozačima je dragocjeno.

  1. Platite ih pošteno

Tvrtke koje vozačima isplaćuju poštenu plaću imaju višu stopu zadržavanja kod istog poslodavca. Ako znaju da se njihove vještine i vrijeme cijene i dobro naplaćuju, obavit će posao na najbolji mogući način.

  1. Budite iskreni

Iskreno odgovarajte na pitanja. Kad kažete da će teret biti spreman u 10 ujutro, pobrinite se da je  spreman.

  1. Vrijeme kod kuće je važno.

Kao i svi, vozači kamiona cijene vrijeme s obitelji i prijateljima. Odvojite vrijeme da naučite vozačeve preferencije. Preferira li on/ona kraće ili duže ture? Pokušajte ih rasporediti u skladu s tim.

  1. Provjerite mogu li pristupiti objektima

Kada dođe vrijeme za istovar, pobrinite se da vozač može koristiti objekte i možda uzeti šalicu kave ili zalogaj. To je vrlo cijenjeno.

  1. Komunicirajte s njima

Dajte im do znanja da je u redu postavljati pitanja i iznositi svoje mišljenje.

  1. Riješite probleme.

Ako su vozači nečim nezadovoljni, važan im je rad na rješavanju problema.

Bez obzira radi li se o problemu upravljanja ili problemu opreme, vozači će cijeniti da se o njihovim problemima čuje. Oni će i dalje biti zadovoljni ako vjeruju da se prema njima postupa pošteno.

Zadnje objavljeno

Predstavljamo

Ne možete kopirati sadržaj ove stranice