Subota, 15 Juna, 2024
NaslovnicaVijestiCISTERNA BEZ TOČKA... (Kazna: 500€)

CISTERNA BEZ TOČKA… (Kazna: 500€)

Kako je saopštila filijala Inspekcije drumskog saobraćaja u Velikoj Poljskoj, na autoputu A2 u Nagradowicama priveden je vozač cisterne, koji je počinio teški saobraćajni prekršaj.

Dana 13. januara, Odjel za inspekciju mobilnih kontrolnih jedinica u Poznanju primijetio je niz kamiona koji se kreću bez jednog točka na autoputu. Inspektori su ga odvezli na obližnji parking, a zatim predali patroli Pokrajinske inspekcije za drumski saobraćaj u Poznanju na dalje postupanje.
Vozači, državljani Ukrajine, obavljali su međunarodni drumski prevoz robe iz Njemačke u Poljsku. Uvidom u tehničko stanje poluprikolice utvrđeno je da se vozilo kretalo javnim putem bez cisterne na punim točkovima koja je bila postavljena na prvu osovinu poluprikolice.

Inventivni vozači kamiona odlučili su da uklone točak jer je oštećen ležaj točka, kao i ovjes šasije. Nažalost, inspektori iz Poznanja nisu pokazali simpatije prema ukrajinskim vozačima te su iz poluprikolice oduzeli registracijski dokument i zabranili dalju vožnju. Prevoznik je dobio kaznu od 2.000 PLN, a osoba koja je upravljala transportom kažnjena je sa 500 PLN. mandat. Vozač kamiona je dobio kaznu od 100 PLN.

Slučajni Članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

-Oglas-

zadnje dodano

Komentari