Četvrtak, 13 Juna, 2024
NaslovnicaOstaloKamiondžija iz Ratkova demantuje vest da je poginuo u Nemačkoj

Kamiondžija iz Ratkova demantuje vest da je poginuo u Nemačkoj

Radivoje Jovanović Rale iz Ratkova, preživeo je u nedelju pravi pakao, a zajedno kroz taj pakao sa njim je prošla i cela porodica.

U medijima je prvobitno objavljena informacija o nesreći koja se dogodila na autoputu A8 od Minhena ka Štutgartu, i da je poginuo izvesni Novosađanin.

Ubrzo nakon toga na Facebook i Viber grupama u kojima komuniciraju vozači kamiona, počela su da se postavljaju pitanja ko bi to mogao da bude.

U jednom momentu pojavljuje se informacija da se radi baš o Radivoju, a kolege su se u komentarima opraštale od njega, a neki su čak počeli da pale i sveće.

– Sedeo sam sa prijateljem u jednom kafiću i pričali smo o poslu, ali i o nesreći koja se dogodila, na putu A8, razgovarali smo o tome ko bi mogao biti taj kolega koji je stradao. U jednom momentu kolegi zvoni Viber i javlja mu se naš prijatelj u suzama i govori mu, naš Rale je poginuo u onoj nesreći. U tom momentu posle prvobitnog šoka, ja uzimam telefon i govorim mu “ko je bre poginuo, evo me ovde” – kaže Radivoje.

Tek tada Rale shvata da njegovi prijatelji i porodica već dva sata prolaze kroz pakao, jer je do njih došla informacija da je on poginuo. Da stvar bude još gora, njegov telefon je ostao u kamionu i on nije video bezbroj poziva od porodice i prijatelja.

Rale tada shvata da je ovo samo još jedan od vidova sajber nasilja koje doživljava od izvesnih ljudi na društvenim mrežama od kojih je mesecima dobijao pretnje, a sve zbog bolesne ljubomore muškarca koji je bio zaljubljen u njegovu tadašnju verenicu. Sve je još tada prijavio nadležnina, ali do sada nema nikakvog pomaka u istrazi.

Slučajni Članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

-Oglas-

zadnje dodano

Komentari