Četvrtak, 13 Juna, 2024
NaslovnicaDogađnjaPijani traktorista se sudario sa kamionom. Staklena rijeka na cesti

Pijani traktorista se sudario sa kamionom. Staklena rijeka na cesti

Izgleda kao rijeka okovana ledom, a nacionalni put broj 10 nakon nesreće koja se dogodila u Kujavsko-pomorskom vojvodstvu. Neobične fotografije objavila je Policijska uprava Poviat u Nakło nad Notecią.

Pijani 22-godišnji vozač traktora htio je skrenuti lijevo, ali se nije uvjerio da će manevar biti bezbjedan. U međuvremenu ga je sustizao kamion sa tovarom stakla.

Vozila su se sudarila, garnitura se prevrnula na bok, a krhki teret se prosuo po kolovozu, potpuno ga prekrivši na udaljenosti od nekoliko desetina metara.

Put je dugo bio potpuno blokiran. Vozaču traktora, za kojeg je utvrđeno da je alkohol upola niži od zakonske granice, oduzeta je vozačka dozvola.

Dvadesetdvogodišnjak mora da vodi računa o posledicama za izazivanje nesreće i vožnju pod dejstvom alkohola, saopštila je policija.

Nažalost, nema informacija o tome kako će se nemili događaj odraziti na poslovanje prevoznika i da li će on moći da dobije odštetu. I definitivno računa na to. Teret se, kao što vidite na slikama, razbio u komadiće.

Slučajni Članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

-Oglas-

zadnje dodano

Komentari