POSAO: Ptrebni Vozači Kamiona C i CE kategorije za rad u Nemačkoj

Objavljeno:

Dominkovic Transporte GmbH
Nemačka
Kontakt: +49 1573 3876093

Zapošljavamo vozače kamiona C i CE kategorije starosti do 44 godine, koji su položili do 10.09.2009 posle 10.09.2009 (oni koji su C kategoriju položili iznad tog datuma za njih postoji posebna procedura kako da dođu do vize), poželjno je iskustvo od 3 meseca do 1 godine.

Vozači iz Srbije, Makedonije i KiM koji su položili C iznad 10.09.2009 godine moraju imati EU vozačku i EU Code 95 i minimum 3 meseca rada kao vozači kamiona u EU od momenta dobijanja EU Code 95, to znači da im je to najlakše da urade u Hrvatskoj, međutim od Januara 2024 godine u Hrvatskoj više ne može da se zameni vozačka brzo već morate da radite 6 meseci i tek nakon toga da zamenite vozačku, u Mađarskoj isto morate da radite 6 meseci da bi mogli da zamenite vozačku. Sada trenutno šaljemo vozače za Sloveniju da polože Code 95 i dobiju karticu i onda im rešavamo Nemačku vizu. Naša preporuka je da vozači koji su C položili do 10.09.2009 godine takođe imaju EU

vozačku ili EU Code 95.

Voze se hladnjače: šleperi, tandem kamioni i solo kamioni. Vrši se utovar i istovar za poznate velike markete, na pojedinim mestima utovar i istovar vrše lageristi. Radi se u lokalu. Nema spavanja u kamionu.

Mogu da se prijave vozači iz Srbije, Makedonije, KiM, kao i vozači iz drugih zemalja EU.

NAPOMENA: vozačima iz BiH i CG kategorije C i CE važe samo meseci u Nemačkoj i tih prvih 6 meseci boravka moraju u Nemačkoj da polože C i kategorije to košta oko 1500 eura. Naša preporuka je da vozači iz BiH CG polože kategorije C i u nekoj od zemalja EU, najlakše je to uraditi u Hrvatskoj to košta oko 1800 eura i onda će imati čistu Hrvatsku vozačku dozvolu i neće imati posle problema u Nemačkoj kada menjaju dokumenta.

Ako niste imali nikakvih problema u EU do sada, viza može biti gotova u roku od 60 dana o dana podnošenja zahteva za termin ovo važi za Srbiju, ako imate sva potrebna dokumenta. U Makedoniji se bira datum kada će vam biti termin. Mi Vam podnosimo zahtev za termin i pripremamo potrebnu dokumentaciju za ambasadu.

VAŽNO: Od 06.02.2024 godine nove inovacije oko dobijanja vize. Oni koji imaju Srpski ili Makedonski pasoš, domaću vozačku dozvolu sa upisanim Srpskim kodom, Code 95 karticu i tahokarticu a položili su do 10.09.2009 i nisu stariji od 44 godine, ambasada je počela da im daje vize LADERHELFER (pomoćni radnik), a ne kao vozač kamiona LKW Farer, tu sad imamo mali tehnički problem, ako dobijete takvu vizu onda prvo morate da dođete kod nas da vam se uradi prijava adrese, da predate za zamenu vozačke dozvole Srpske ili Makedonske za Nemačku, da uradimo Nemački Code 95 karticu i tek nakon toga možete da radite kao vozač kamiona. To može da potraje 1 mesec ili 2 meseca sve zavisi od birokratije. Ko ima EU vozačku i EU Code 95 karticu taj će dobiti Nemačku vizu kao vozač kamiona, oni koji imaju samo EU Code 95 karticu i raskid ugovora o radu da su radili u EU kao vozači kamiona i domaću vozačku oni mogu dobiti Nemačku vizu kao vozač kamiona i čim dođu u Nemačku predaju za zamenu Srpske ili Makedonske vozačke dozvole za NemačkuNAPOMENA: Sve ovo vi sami finansirate.

SOLO, ŠLEPER I TANDEM C i CE kategorija vozi se samo u Nemačkoj u lokalu, u toku smene obrnete dva kruga, dnevno radite od 10 do 12 časova. Jedna nedelja danju, jedna nedelja noću. Neto plata je 2400 + bonusi koji počinju tek od trećeg meseca rada. Može da se zaradi i više, detaljnije informacije na licu mesta sa šefom ispostave.

Kada dođete imate probni rad dana, ako se uklopite dobijate 100% platu, ako vam je potrebno više od 15 dana da se uklopite, onda dobijate taj mesec 70% platu. Obezbeđen smeštaj koji sami plaćate od 400-500 eura. Imate pravo na godišnji odmor 24 dana.

AKCIJA: Ko bude došao da radi u Leipzig, dobiće plaćen smeštaj meseca.

Prijave kod Personalrecruter-a Aleksandar Dzakula na Whatsapp +49 1573 3876093 ili na E-mail: ad@dominkovic-transporte.gmbh

Zadnje objavljeno

Predstavljamo

Ne možete kopirati sadržaj ove stranice