Četvrtak, 13 Juna, 2024
NaslovnicaOstaloWaberer's predstavio svoju novu sim opremu za obuku vozača teretnih vozila

Waberer’s predstavio svoju novu sim opremu za obuku vozača teretnih vozila

Mađarski logistički gigant Waberer’s otkrio je svoju novouređenu prostoriju za obuku simulatora na licu mjesta, koja sadrži novu sim-pripravu izgrađenu oko platforme za kretanje.

Pišući na LinkedIn-u, Waberer’s je rekao da soba sadrži “zadivljujuće dekoracije zidova”, kao i opremu koja omogućava dvoje kolega da prolaze obuku istovremeno.

„Veoma smo ponosni što smo jedina kompanija za transport tereta u Mađarskoj koja našim vozačima pruža tako napredne resurse za obuku, omogućavajući im da se efikasno pripreme za izazove svoje profesije“, kaže poznata mađarska logistička kompanija.

Prema Wabererovim riječima, unapređeni sistem simulatora značajno će doprinijeti programu obuke vozača kompanije.

Ona [soba za simulatore] nudi učenicima koji žele da uče priliku da testiraju različite vještine koristeći ovu sofisticiranu tehnologiju. Sistem ne samo da pokriva osnovne tehnike upravljanja vozilom, već i omogućava vježbanje procedura za hitne slučajeve i savladavanje strategija ekonomične vožnje“, dodaje Waberer.

Logistička kompanija tvrdi da je posvećena podizanju standarda obrazovanja vozača, što, kako kaže, osigurava da je njen tim dobro opremljen za rukovanje različitim scenarijima iz stvarnog svijeta.

Slučajni Članci

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

-Oglas-

zadnje dodano

Komentari